Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2004-09-12

 

Matinspiration i kubik



När mat inte bara är något för gommen utan även för ögat, när glädjen att planera måltider får bli en lustfylld resa, när jag vill få tips på presenter till matintresserade vänner - ja, då surfar jag gärna till franska bloggen Chocolate & Zuccini som skrivs av Clotilde Dusoulier, 25 år. Clotilde är IT-ingenjör och hon skriver på utmärkt engelska efter några år i Silicon Valley. Det är bäst att lyssna till henne själv:

"As for the philosophy, well, it boils down to this : I love food. The shopping, the looking, the talking, the reading, the thinking, the planning, the preparing, the cooking, the baking, the tasting, the plating, the serving, the sharing, and of course, the eating. But being concerned with health and weight as I am, I am very particular about what goes into my mouth. Mediocre or bland just won't do. Every meal should be an extraordinary experience in taste and aesthetics, every dish a subtle yet powerful combination of flavors, every bite an explosion of layers of savor. I am aware that this level of perfection is hard to reach, but it's what I strive towards, and the challenge makes me happy."



|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips